Gasellebedrift 2023

NEO Consulting kåret til Gaselle-bedrift i 2023

Ambisjonen til NEO Consulting er å utvikle et unikt, spisset og høykompetent nettverk av konsulenter, med fokus på helsesektoren. Visjonen er at vi skal være markedets fremste strategiske rådgivningsmiljø for helsetjenesteutvikling - et naturlig førstevalg for dem som trenger bistand. Dette føler vi at vi er på god vei til å oppnå. Takk til våre kunder, samarbeidspartnere, mange støttespillere og medarbeidere som gjør dette mulig! 


Vekst er ikke et mål i seg selv for NEO Consulting, men en positiv effekt av arbeidet vi gjør. I løpet av de noe over 5 årene som har gått siden NEO Consultings eventyr startet, har vi arbeidet med noe under 100 prosjekter for kunder i helsesektoren i Norge og Norden, i tillegg til europeiske og prosjekter utenfor Europa. Vekst de siste 3 årene har vært på 390,7 %, og det er på dette grunnlaget vi er blitt kåret til en av Norges mest fremgangsrike bedrifter av Dagens Næringsliv, en Gaselle-bedrift. 

Gasellene er en samling av Norges raskest voksende bedrifter i et gitt år. Det er visse kriterier som må oppfylles for å kunne bli en Gaselle-bedrift:

Igjen, takk til kunder, samarbeidspartnere, mange støttespillere og medarbeidere som gjør dette mulig!